(انتخابات مجلس هشتم 462)
حجت الاسلام والمسلمین صدوقی نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد:نقش رسانهها در روزهاي باقيمانده تا روز انتخابات نقش اساسي است
نماينده ولي فقيه و امام جمعه يزد گفت: مسئولين بايستي از آراء متخصصين بدون در نظر گرفتن گرايشات سياسياشان استفاده نمايند و از طرف ديگر خواستههاي مردم را نيز مد نظر قرار دهند و اولويتهاي مردم را بر طبق اين خواستهها مشخص نمايند، كمك مردم شناساندن مشكلات به مسئولين است تا شكوفايي ناشي از نوآوري گرهگشا باشد.
حجتالاسلام والمسلمين محمدعلي صدوقي در گفتوگو با (ايسنا) در خصوص فلسفه نامگذاري سال 87 از سوي مقام معظم رهبري به سال نوآوري و شكوفايي اظهار داشت: بديهي است رهبر معظم انقلاب با توجه به توصيههاي قبلياشان در خصوص پيشرفت علم و توجه به متخصصين و نخبگان و تاكيدي كه بر توليد علم داشتند اين سال را سال نوآوري و شكوفايي نام نهادند.
وي افزود: اين نوآوري ابعاد مختلفي را دارد يك بعد آن در زندگي روزمره و عادي انسانهاست كه نيازمند يك حركت جديد و نوآوري جديد براي زندگي بهتر هستند كه در احاديث زيادي نيز به اين نوآوري اشاره شده است و مقام معظم رهبري به عنوان پاسدار اسلام و احكام و اهداف آن اين نامگذاري را انتخاب نمودند.
امام جمعه يزد با اشاره به اينكه جامعهاي كه راكد بوده و در آن حركت، تلاش و پيشرفت و پويايي نباشد، خواه ناخواه جامعه محكوم به شكست است، بيان داشت: تنها نامگذاري كفايت ندارد و در حمايت از اين نامگذاري قطعا همه بايد وارد عمل شوند چرا كه هدف اصلي از اين نامگذاري توجه و عمل به آن است و براي هر نوآوري و حركتي قطعا نياز به يك تعاون، تعامل و همفكري همه جانبه و قطعا استفاده از متخصصين متعهد و دلسوز و علاقهمند به اسلام، انقلاب و پيشرفت كشور اسلامي است كه با توجه به رشتههاي مختلف بايد از افكار و آراء متخصصين بدون در نظر گرفتن گرايشات سياسي آنها استفاده نمود چرا كه حق هر انساني است كه گرايش خاص خود را در چارچوب قانون نسبت به احزاب و گروههاي رسمي و شناخته شده داشته باشند.
حجتالاسلام والمسلمين صدوقي تصريح كرد: ممكن است فردي داراي نوآوري در رشتهاي خاص باشد ولي به جهت تفكرش رانده شود و تنها نوعي تفكر خاص در صحنه باقي بماند بايد توجه داشت كه بحث نوآوري بحثي گسترده است، نبايد هدف را فراموش كنيم و امكانات را نيز بايستي با همفكري همه و در جهت رسيدن به هدف فراهم نماييم و با يك فكر، ايده و استفاده از افكار متنوع از همه متخصصين در راه هدف پيش رويم، اين يك بعد نوآوري است كه قطعا در اين راستا برنامههايي چون چشم انداز 20 ساله كشور ميتواند ار مسائلي باشد كه فراروي و راهگشاي ماست.
وي ادامه داد: البته نوآوري بعد ديگري هم دارد كه بعد معنوي آن است كه نبايد از آن نيز غافل شد اينكه هرسال در موقع تحويل « حول حالنا ..... » را از خدا ميخواهيم اين يك نوآوري روحاني و دروني است كه بديهي است وقتي روح انسان ترقي كند و قرب و نزديكي به خدا بيشتر شود اين خود چراغي فرا راه زندگي ما در اين دنيا خواهد بود.
نماينده ولي فقيه در استان با توجه به در پيش رو بودن انتخابات مجلس هشتم در اين زمينه ابراز داشت: متاسفانه تجربه نشان داده انگيزه حضور مردم در دور دوم انتخابات پايين ميآيد و اين در حالي است كه اهميت انتخابات چه در مرحله اول و چه مرحله دوم هر كدام از اهميت خاص خود برخوردارند با اين تفاوت كه انتخاب در مرحله دوم كار آسانتري است چرا كه كانديداهاي كمتري در اين دور حضور دارند.
وي اظهار اميدواري كرد: با توجه به مدت پيش رو تا انتخابات دور دوم مجلس مردم بتوانند بدون توجه به جوسازيهايي كه عليه افراد و اشخاص صورت ميگيرد، انتخابي را كه براي كشور مفيد است را داشته باشند.
وي همچنين از اعضاي هياتهاي اجرايي، نظارت و بازرسي خواست تا با دقت كامل از آراء مردم حفاظت نمايند چرا كه اين آراء امانتهايي در دست آنان است و در عين حال خواست ضوابط قانوني را نيز رعايت نمايند.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه يزد حضور در انتخابات دور دوم مجلس شوراي اسلامي را بسيار مهم عنوان داشت و گفت: نقش رسانهها در روزهاي باقيمانده تا روز انتخابات نقش اساسي است كه اين مهم مخصوصا متوجه رسانه ملي ميباشد تا نتيجه آن با رعايت بيطرف فقط تشويق و دعوت از مردم به پاي صندوقهاي راي باشد.
وي همچنين با تبريك روز كار و كارگر به كارگران استان به اهميت نقش كارگر در پيشرفت صنعت اشاره كرد و گفت: اقتصاد هر كشوري يك نقش اساسي را در ترقي جامعه دارد و اين كارگر است كه اين چرخ صنعت را به گردش درميآورد و با سرمايهگذاري كارفرما و تلاش كارگر نيازمندي كشور به گونهاي تامين ميشود.
حجتالاسلام والمسلمين صدوقي تصريح كرد: هر چه توليداتمان را در نيازمنديهاي جامعه بيشتر كنيم وابستگيها به خارجي كمتر ميشود، ما نيازمند قانون و قوانيني هستيم كه بدون افراط و تفريط زمينه ساز رشد و شكوفايي صنعت ما در زمينههاي مختلف باشد و مصلحت كارگر و كارفرما را در برگيرد.
وي بر لزوم رشد و توسعه فعاليت واحدهاي توليدي و كارگري و نيز فراهم نمودن زمينه سرمايهگذاريهاي جديد اشاره كرد و افزود: اين امور قطعا نيازمند زيرساختهايي از جمله آب، برق، فاضلاب، تلفن و ... است كه در بسياري از اين زيرساختها مشكلات اساسي داريم و بايد در اين زمينه بيشتر تلاش نمود و مسئولين نيز با سعه صدر زمينه سرمايهگذاريها را فراهم نمايند.
امام جمعه يزد با اشاره به اينكه سرمايهگذاران استان مشكلات عديدهاي به خصوص در مواجه با مسائل نقدينگي و استفاده از تسهيلات بانكي دارند، تصريح كرد: بايد اين دغدغهها به گونهاي رفع شود تا اين صنعت نه تنها حفظ شده بلكه روز به روز به حالت شكوفايي رسيده و از ركود خارج شود.
وي در پاسخ به سوالي مبني بر مشكلات كارگران صنعت نساجي استان با توجه به وارد شدن پارچههاي خارجي و در حد و مرز ورشكستگي قرار داشتن اين كارخانجات، بيان داشت: بايد تلاش شود كه توليداتمان را از لحاظ كيفيت و كميت بالا برده و از هزينههاي توليد نيز بكاهيم، آنچه به صنعت كشور خدشه وارد نموده افزايش 15 الي 20 درصد هزينههاي توليد است كه در اين زمينه قابل رقابت با كشورهاي ديگر نيست.
حجتالاسلام و المسلمين صدوقي عنوان داشت: هنگامي كه هزينههاي توليد ما رو به افزايش است و در مقابل در كشورهاي ديگر اين هزينهها ثابت و يا كاهش مييابد خواه ناخواه توليدات خارجي با راههاي قاچاق و يا راههاي قانوني وارد كشور ميشود و جاي توليدات داخلي را خواهد گرفت.
وي در ادامه به اهميت نقش دولت و بانكها در حل مشكل نقدينگي و نياز به گردش نقدينگي و توسعه و نوآوري هر صنعت اشاره كرد.
نماينده ولي فقيه و امام جمعه يزد با گراميداشت سالروز شهادت استاد مطهري و روز معلم بيان داشت: اثرگذارترين قشر هر جامعهاي خصوصا در جامعه ما قشر معلم است چرا كه اين افراد شاكله جامعه و در مرحله اول شاكله افراد را مشخص مينمايند.
وي با تاكيد بر اهميت گزينش معلمين عنوان داشت: امتياز بندي به شغل معلمي بايد به گونهاي باشد كه جذابيت بيشتري پيدا كند به عنوان مثال تربيت معلم بايد از اولويتهاي انتخاب داوطلبان كنكور باشد چرا كه تا اين اولويت ايجاد نشود نميتوانيم جايگاه اساسي و تاثيرگذار جدي را براي آموزش و پرورش داشته باشيم.
حجتالاسلام صدوقي رشد و شكوفايي جامعه را مديون معلم، دبير و استاد برشمرد و گفت: فكر معلمين بايستي در زميه تعليم و تربيت نسل آينده جامعه آزاد باشد، معلم و استادي كه مجبور باشد علاوه بر تدريس و تعليم به مشاغل ديگري كه هيچ ارتباطي با شغل مقدس او ندارد، بپردازد، قطعا نميتواند يك استاد وقتگذار و با فكر و روان آسوده و ارام به كلاس برود و خواستههاي دانشآموزان و دانشجويان را برطرف نمايد.
وي با اشاره به اينكه يك معلم و استاد بايستي حداقل زندگي در حد معمول داشته باشد تا بتواند تاثيرگذار باشد، عنوان داشت: الان برخي گلايهها در زمينه دريافت پاداش بعد از 30 سال خدمت از سوي معلمان مطرح است كه اين مسائل روز به روز به مشكل معلمين ميافزايد.
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه يزد در پايان از معلمين خواست تا در تعليم و تربيت امانتهاي جامعه در كلاشهاي درس تلاش و كوشش خود را نموده و از مسئولين وزارت علوم، آموزش و پرورش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي خواست تا با برنامهريزيهاي صحيح توجه بيشتري به جايگاه استاد و معلم و نيز حفظ حرمت آنها داشته باشند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 17,ژانویه,2025